Başkanımız Cengiz GÜNAY

  • 10.12.2023 19:27:00
  • Puan Verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Başkanımız Cengiz GÜNAY

Başkanımız Cengiz GÜNAY, 07 Ocak 1968 Tekirdağ doğumlu olan Cengiz Günay, Namık Kemal Lisesi mezunu olup, 1 kız çocuğu babasıdır. 1987 yılında perakende gıda sektöründe iş hayatına başladı. 1998 yılında Günaylar Gıda Tic.Ltd.Şti.'ni kurdu ve aynı zamanda gıda toptancılığına başladı ve halen bu işle iştigal etmektedir.               


Cengiz Günay, Tekirdağ Spor Yöneticiliği, Tekirdağ Genç İşadamları Derneği Kuruculuğu görevlerinde bulunmuştur. Günay, 2005 yılında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Sayman üyeliğine, 2009 yılında yapılan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildi ve bu görevini sürdürmekte iken 16.03.2011 tarihinde boşalan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir. Kendisi bu görevi halen sürdürmektedir.               


Başkan Cengiz Günay ayrıca, 2013 yılında gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul seçimlerinde Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve bu görevi devam etmektedir.               


Cengiz Günay aynı zamanda, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) TRAKYA  Yönetim Kurulu Başkanı,  TRAKYA KALKINMA AJANSI  Yönetim Kurulu üyesi, TOBEV Mütevelli Heyeti üyesi, TEKİRDAĞ TSO S.S. TEKİRDAĞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ TOPLU İŞ YERİ KOOPERATİFİ  Yönetim Kurulu Başkanı, Namık Kemal üniversitesi TEKNOKENT A.Ş.  TEKNOPARK Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmaktadır.