Yeni Yılın Sevgi Barış ve Huzur ile Geçmesi Dileriz.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Ailesi adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY ; 2012 yılının ilimize ve ülkemize daha fazla sevgi, daha fazla barış ve daha da başarı getirmesi dileğinde bulundu.

Odamızın büyük hedefleri olduğuna vurgu yapan GÜNAY, “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası " olarak, üyelerimizin ve Tekirdağlı hemşerilerimizin  başarı ve zenginlik seviyesini yükseltip, imkânlarını arttırmak için 2012 yılında daha da çabalamak istiyoruz. Bize yakışan hakta, hukukta ve başarıda en üst sıraya ulaşana kadar hiç durmadan çalışmaktır” dedi.​

GÜNAY Konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Odamız 2011 Yılında çok büyük işler yaptı, büyük yollar kat etti, Tekirdağ’ın her hizmet kurumuna elinden geldiğince yardım etti, tabi bu kurumlardan da  üyelerimizin ve hemşerilerimizin işlerini kolaylaştırmak için yardım aldı. Biz diliyoruz ki bu iş birliği 2012 yılında da devam etsin. Böylece Tekirdağ’ımız ve hemşerilerimiz daha da iyi hizmet ve yardımlar alsın. Çünkü temelinde yardımlaşma ve inanç olmadan hiçbir iş başarıya ulaşmaz. Öncelikle başaracağımıza inanacağız. Görün bakın o zaman; daha neler yapıyoruz Nasıl bir başarı hikâyesi yazıyoruz.

Bu düşüncelerle, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ailesi adına, bütün halkımızın ve insanlığın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”