VALİMİZ ALİ YERLİKAYA’DAN TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Vali Ali YERLİKAYA Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Valimizi Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY, Meclis Başkanımız Mustafa ÖZDEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faik UYSAL, Erhan TANRIÖVER, Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldırım Orhan ÇEBİ, Seyhan NEVARSA, Adnan GÜNDÜZLER, Fatih İNCE, Sayman Üye Taner KARAOĞLU ve Genel Sekreter İrfan EKİCİ karşıladı. Yapılan ziyarette Tekirdağ’ın kalkınması için bütün kurumların birlikte hareket etmesi gerektiği, Vali Ali Yerlikaya’nın devlet kurumları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte şehrin eksik tespitlerinin neler olduğu ve bunların tamamlanması ile ilgili çalışmaları toplumun her kesiminin desteği ile yapılabileceğini ve her şekilde destek olunacağına dikkat çekti.

Başkan Cengiz GÜNAY, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası adına Vali Ali YERLİKAYA’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini dile getirdi.  Vali Ali YERLİKAYA Başkanımız Cengiz GÜNAY’a, Meclis Başkanımız Mustafa ÖZDEN’e ve Yönetim Kurulu Üyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaretin sonunda Valimiz ve Yönetim Kurulu ile günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.