VALİ YARDIMCISI MUSTAFA MASATLI’DAN TEKİRDAĞ TSO’YA VEDA ZİYARETİ

16.09.2014

VALİ YARDIMCISI MUSTAFA MASATLI’DAN TEKİRDAĞ TSO’YA VEDA ZİYARETİ

İçişleri Bakanlığı'na ait atama kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından görev yeri değişen ve Kayseri Vali Yardımcılığı'na atanan Sayın Mustafa Masatlı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyareti gerçekleştirdi.  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ı makamında ziyaret eden Masatlı, “ Tekirdağ TSO Tekirdağ’ın ve Bölgemizin gelişmesinde aktif rol oynayan bir kurumdur. Gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden dolayı sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Gerçekleşen ziyarete ayrıca Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Koçaş katıldılar.

Masatlı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; " Kurumumuzla olan diyaloğunuz ve iletişiminiz sayesinde birlikte güzel işlere imza attık. Tekirdağ halkı yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızı unutmayacaktır. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi.