U.N. RO-RO İŞLETMELERİ A.Ş. FERİBOTLARI TEKİRDAĞ LİMANINA GELİYOR

30.05.2013

U.N. RO-RO İŞLETMELERİ A.Ş. FERİBOTLARI TEKİRDAĞ LİMANINA GELİYOR

U.N.RO-RO İşletmeleri A.Ş. Liman Müdürü Levent Şinel  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öge katıldılar.

İstanbul Ambarlı limanının kapatılması kararından sonra uluslararası Tır taşımacılığı yapan U.N. şirketine ait Ro-Ro feribotlar Tekirdağ TDİ limanında çalışmak üzere bakanlıktan izin alınarak yeniden faaliyete başlayacağı açıklandı.

Tekirdağ limanından Tır ve yolcu taşımak üzere İtalya’nın Trieste limanına seferlere başlayacağı duyuruldu. Tekirdağ için çok büyük hareket sağlayacak olan bu çalışmayla ilgili gerekli olan düzenlemelerin limanda başladığı belirtildi.