TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU’NDAN DUYURU

07.04.2014

TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU’NDAN DUYURU

Sayın Üyemiz;

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun liderlik ettiği “Herkes için Kurumsal Sosyal Sorumluluk Avrupa Birliği Projesi” 30.11.2012 tarihinden beri sürdürülmektedir.

Söz konusu proje ile Güney Doğu Avrupa Bölgesi Ülkelerinde kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) konusunda toplumsal farkındalık yaratılması ve başta işveren örgütlerinin ve işletmelerin kapasitelerinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Uluslararası İşverenler Teşkilatı (IOE) ile Romanya, Makedonya, Karadağ ve Hırvatistan Ulusal İşveren Çatı Örgütleri’nin ortaklığında bu yılın sonuna dek uygulanacak proje yoluyla belirtilen bölgede bir iletişim ağı kurulması, eğitimler verilmesi ve işveren kuruluşları için geliştirilecek hizmet modelinin tüm dünyadaki işveren teşkilatlarına IOE aracılığıyla yaygınlaştırılarak, işletmelere KSS faaliyetlerinde rehberlik edebilmeleri sağlanacaktır.

Proje kapsamında, şirketleri KSS uygulamalarına teşvik etmeyi amaçlayan bir yarışma ve ödül programı uygulanacaktır. Gelecekte yıllık olarak sürdürülmesi planlanan söz konusu programın ilki “TİSK 2014 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” başlığı ile gerçekleştirilecek olup, 7 Nisan 2014 tarihinden itibaren başvurular kabul edilmeye başlanacaktır. Söz konusu proje ile ilgili web sitesi linki aşağıda belirtilmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız:           www.csrforall.eu

ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.