TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

01.12.2016

TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası genel kurulu 1 Aralık 2016 tarihinde Berlin’de gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye’den çok sayıda Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olan oda/borsa başkanı oy kullanmak için genel kurula katılım gösterdiler.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 12. Genel Kurulu’nun bu yıl daha büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Günay, “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasının kuruluşundan itibaren ortağıyız. 12 yıldan beri Türkiye ve Almanya iş dünyası arasındaki ilişkilerin gelişmesi ve ortak girişimlerin gerçekleştirilmesi anlamında önemli hizmetler veriliyor. Gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasının genel kurul seçimlerinin Türkiye ve Almanya iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİTÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİTÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ