TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL HALİL ERKEK’E TEKİRDAĞ TSO’DAN ZİYARET

11.09.2013

TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL HALİL ERKEK’E TEKİRDAĞ TSO’DAN ZİYARET

Emekliye ayrılan Tugay eski Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük ’ün yerine atanan 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek makamında ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarete TOBB Yönetim Kurulu ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Galip Öge, Göksel Karaevli, ve Cihan Çömez katıldılar.

1925 yılından bu yana üyelerimize hizmet edildiğini dile getiren Başkan Günay, Ticaret ve Sanayi Odası’nda yürütülen faaliyetlere dair bilgiler verdi ve şöyle devam etti “ Tekirdağ artık bir büyükşehir. Çok önemli bir dönemde üyelerimiz bizlere bu görevi layık gördüler. Bizlerde kurumumuza düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz ve edeceğiz. Ümit ediyorum ki Komutanımız Tuğgeneral Erkek ile birlikte eşgüdümlü çalışmalarda yer alacağız” dedi.

Başkan Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğgeneral Erkek’i tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.