TTSO BAŞKANI GÜNAY, BELEDİYE BAŞKANI ALTAYOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

28.04.2014

TTSO BAŞKANI GÜNAY, BELEDİYE BAŞKANI ALTAYOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Öge ve Cemil Koçaş katıldılar.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile sürekli dayanışma içerisinde olduklarını ve kendisiyle uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’da, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde de Tekirdağ TSO ile müşterek çalışmalar yaptıklarını belirterek, bundan sonra da yeni çalışmalara imza atacaklarını belirtti.