TEKİRDAĞ TSO BAŞKANI GÜNAY: BU HEM SAYIN KILIÇDAROĞLU’NA HEM DE DEMOKRASİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE YÖNELİK BİR SALDIRIDIR, LANETLİYORUM

25.08.2016

TEKİRDAĞ TSO BAŞKANI GÜNAY: "BU HEM SAYIN KILIÇDAROĞLU’NA HEM DE DEMOKRASİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE YÖNELİK BİR SALDIRIDIR, LANETLİYORUM"

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin, "Bu hem Sayın Kılıçdaroğlu’na hem de demokrasi̇mi̇ze, bi̇rli̇k ve beraberli̇ği̇mi̇ze yöneli̇k bi̇r saldırıdır, lanetli̇yorum" ifadesini kullandı.

Günay, yayımladığı mesajında, söz konusu saldırının aynı zamanda demokrasiye yönelik bir saldırı olduğunu belirterek, olay esnasında şehit olan askerimize Allah rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum dedi. Başkan Günay,  Kılıçdaroğlu’na ve konvoyunda yer alanlara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.