TEKİRDAĞ TSO’DAN VALİ ALİ YERLİKAYA’YA ZİYARET

20.06.2013

TEKİRDAĞ TSO’DAN VALİ ALİ YERLİKAYA’YA ZİYARET

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge, Cihan Çömez, Muzaffer Destereci ve Cemil Koçaş Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Vali Ali Yerlikaya, Başkan Günay ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Yerlikaya Tekirdağ ile ilgili gelişmeler konusunda Tekirdağ TSO’nun önemli rol oynadığını Tekirdağ Valiliği ile de uyumlu çalışma temposu içerisinde olduklarını dile getirdi. 2013 – 2017 yılları arasında 4 yıllık oda yönetiminin görev süresinin çok önemli bir dönem olduğunu çünkü Tekirdağ’ın bu zaman dönemi içerisinde sosyal, kültürel, ticari ve ekonomik bir büyüme dönemine girdiğini, kurum olarak ortaya konacak katkının önemini bir kez daha vurguladı.