TEKİRDAĞ TSO’DAN 700 AİLEYE GIDA YARDIMI

18.07.2014

TEKİRDAĞ TSO’DAN 700 AİLEYE GIDA YARDIMI

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Odamız tarafından çalışma bölgemiz içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her sene mübarek Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Tekirdağ merkez ilçe, Şarköy ve Muratlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaktayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ihtiyaç sahibi ailelere gönderilmek üzere göndermiş olduğu 35.000 TL’den, bu yıl beheri 50.00 TL olan 700 paket gıda yardımı hazırlatılarak Meclis üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırılmıştır. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk vazifesini yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Mübarek Ramazan ayının İslam âlemine, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize barış, huzur, istikrar ve bol kazanç ile bereket getirmesini niyaz ederim” dedi.