TEKİRDAĞ TSO İL EMNİYET MÜDÜRÜ HALİL TURAN EROL’U ZİYARET ETTİ

03.04.2014

TEKİRDAĞ TSO İL EMNİYET MÜDÜRÜ HALİL TURAN EROL’U ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Halil Turan Erol’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver, Mestan Özcan, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Galip Öge, Göksel Karaevli, Muzaffer Destereci, Cemil Koçaş ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile İlimize atanarak göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’u tebrik eden Başkan Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Müdür Erol’a yeni görevlerinde başarılar dilediler. Sıcak ortamda gerçekleşen görüşme, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tekirdağ’a fayda sağlayacak çalışmalarda birlikte hareket edileceğinin önemine dikkat çekildi.

Gerçekleşen görüşme toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.