TEKİRDAĞ TSO AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda söz alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ’ın sosyo ekonomik yapısı üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Günay konuşmasında, “Tekirdağ’ın her tarafı ayrı bir değer; her ilçemizde ayrı ayrı sektörler ön plana çıkıyor. Bizlerde bu sektörlerin hak ettiği derecede gelişebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Örneğin, tren yolunun uluslararası ağa bağlanması, yeni liman yatırımı inşaatının yakın dönemde tamamlanması, Ergene Havzası çalışma planları kapsamında yeni Islah Organize Sanayi Bölgelerinin oluşması, yaşamsal alanların ıslahı ve geliştirilmesi gibi çalışmalar devam ediyor.

İlimizin gelişmişlik düzeyinin artırılması için yerel yönetimler ve merkezi yönetimler ile güçlü bir iletişim halindeyiz. Biz il olarak başarının, büyümenin ve gelişmenin sırrını çözdük. Başarının formülü birlik ve beraberlikten geçiyor.  Bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir kurumsal iletişim kurduk, çalışıyoruz” dedi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Tekirdağ’da çizdiği olumlu vizyonun artarak devam etmesi için yönetimimizle, meclisimizle tam bir fikir birliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Günay, “üyelerimiz şehrimizin geleceği, ülkemizin gelişmesi için elini taşın altına koymuş üretiyor, istihdam yaratıyor; biz de kurum olarak tüm sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizi destekliyoruz. Bu kapsamda Tekirdağ’a yeni projeler, yeni hedefler de koymak lazım. Yeter ki ilimiz kazansın, ülkemiz kazansın” dedi.

Ayrıca, TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Günay, Meclis üyelerine tek tek teşekkür ederek, birlik ve beraberliğimizin getirdiği başarıda tüm arkadaşlarımızın emeği var. Sırrımız “KUŞ ALAYI İLE UÇAR” Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, ülkemize, milletimize ve camiamıza hayırlar getirmesini dilerim, dedi