TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN RAMADA OTEL’E ZİYARET

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan TANRIÖVER, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İNCE, Adnan GÜNDÜZLER ve Genel Sekreter İrfan EKİCİ, Tekirdağ Ramada Otel’e ziyarette bulundular. Ramada Otel Genel Müdürü Taceddin TRAŞ ve Satış Pazarlama Müdürü Tezcan ÖNEL Yönetim Kurulu Başkanımızı ve üyelerimizi kapıda karşıladılar. Gerçekleşen ziyarette otele dair bilgi alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür TRAŞ ve Satış Pazarlama Müdürü ÖNEL Başkan GÜNAY ve beraberindeki heyete oteli gezdirerek bir dizi tanıtımda bulundular. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY yaptığı açıklamada “ Tekirdağ uzun yıllardan beri beklediği oteline kavuşmuştur, bundan böyle Tekirdağ’da çok daha geniş kapsamlı büyük organizasyonlar yapılabilecektir. Ramada Otel’in açılışı Tekirdağlılara hayırlı olmasını temenni eder, Ramada Otel Yönetimine ve çalışanlarına iş hayatında başarılar dilerim” dedi.