TEKİRDAĞ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRܒNDEN BAŞKAN GÜNAY’A ZİYARET

19.06.2013

TEKİRDAĞ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN GÜNAY’A ZİYARET

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öge katıldılar.

Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonucunda yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik eden Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Soyak “ hayırlı olsun, yeni dönemde de Tekirdağ için önemli projeler gerçekleştireceğinize inanıyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “ gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ve güzel dileklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizdeki tüm kamu kurumları ile eşgüdümlü hareket ederek şehrimizin gelişimi için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, her iki kurumda Tekirdağ’da ticaret yapan, üretim yapan firmalarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışması dolayısı ile önümüzdeki günlerde işbirliğini üyelere fayda sağlamak için arttıracağız” dedi.