SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR VE SÜLEYMANPAŞA ADAYLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

17.03.2014

SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR VE SÜLEYMANPAŞA ADAYLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Başkan adayları odamızı ziyaret etti. Gerçekleşen Ziyarete TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Muzaffer Destereci, Galip Öge ve Disiplin Kurulu Başkanı Hakan Şık katılırken, Saadet Partisi Heyetinden ise İl Başkanı Kemal Sürat, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan ve parti yetkilileri katıldılar.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi yetkililerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Günay, “Sizleri şahsım ve kurumum adına selamlıyor hoşgeldiniz diyorum. Yerel seçimlerin gerçekleşmesine az bir süre kala parti yetkililerimiz bizleri ziyaret ettikçe mutlu oluyoruz çünkü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak kapılarımız tüm misafirlerimize, parti yetkililerine açık. Tekirdağ TSO bütün partilerimize eşit mesafede duruyor, asıl hedefimiz olan Tekirdağ’a neler katabiliriz? Neler yapabiliriz? gibi soruları istişare ederek sinerji oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımızda birey olarak üzerimize çok iş düşüyor. Temel amaç, ülke insanına huzur ve refahı sağlamak. İş dünyası olarak ülkemize katkı ve fayda sağlayabilmek için bir takım olumsuzlukların kaldırılması gerekiyor. Tekirdağ TSO Yöneticileri olarak, bireysel değil sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamda huzurlu ve mutlu insanların ekonomik gelişmeler ile Tekirdağ’ın yaşanabilir bir kent olması arzusundayız. Seçim çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyor, Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Süleymanpaşa Adayı Feti Pehlivan, sıcak karşılanmalarından dolayı Tekirdağ TSO yönetimine teşekkür etti ve Ticaret ve Sanayi Odalarının toplumu ileriye taşıyan, ekonominin motoru gücünde kurumlar olduğunun altını çizdi. Parti olarak, Tekirdağ’a dair 91 projenin hazırlandığını, bu projelerden 45 projenin açıklandığı ve diğerlerinin de önümüzdeki günlerde basın mensupları ile paylaşılacağını dile getirdiler. Toplantı, Başkan Günay’a günün anısına hediyelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.