Odamızdan Basın İlan Kurmu'na Ziyaret

Odamızın Heyeti Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey’i ziyaret etti.

Heyette Odamızı Temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Uysal, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Gündüzler ve Genel Sekreterimiz İrfan Ekici yer aldılar.

Basın İlan Kurumu ile Tekirdağ’daki yerel gazetelere kalite standardı getirilmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Günay, ‘’Basın İlan Kurumu’nun Trakya’da sadece Tekirdağ’da açılması ilimiz açısından önemli. Yerel gazetecilik alanında Tekirdağ’a olumlu katkısını göreceğimizi umuyorum’’ dedi.

Canbey’de, Basın İlan Kurumu’nun en önemli görevinin resmi ilanların, günlük yayınlanan gazetelerde yayınlanmasına aracılık etmek olduğunu belirterek, Kurumu’nun kriterleri olduğunu  O kriterlerde yayın yapan gazeteler daha güçlü olacak, daha kaliteli habercilik yapacak ve habercilik ilkelerine dikkat etmek zorunda kalacaklar dedi.