Odamızdan Arnavutluk Tekirdağ Konsolosluğuna Ziyaret

08.03.2012

TTSO’DAN ARNAVUTLUK FAHRİ KONSOLOSLUĞUNA ZİYARET

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Faik Uysal Sayman üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Çebi, Fatih İnce, Adnan Gündüzler ve Genel Sekreter İrfan Ekici, 07 Mart 2012 tarihinde Tekirdağ Arnavutluk Fahri Konsolosu Sayın Raif Terzi’yi ziyaret ettiler.

Konu hakkında bir açıklama yapan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Raif Terzi aynı zamanda Odamız üyesi değerli bir işadamıdır. Şehrimize Arnavutluk Fahri Konsolosluğu unvanını kazandırdığı için kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Fahri Konsolosumuzu uzun yıllardır tanıyorum. Şehrimize sosyal ve toplumsal konularda ciddi katkılar sağlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca, sayın Terzi, bir dizi sağlık operasyonu da geçirmiş, bu ziyaretimiz bir anlamda hem kutlama hem de geçmiş olsun ziyareti oldu.

Değerli işadamımız ve Fahri Konsolosumuz ile Tekirdağ- Arnavutluk arasında nasıl bir ticari işbirliği köprüsü oluşturabiliriz, bu kapsamda ne gibi çalışmalar yapabiliriz konularında bilgi alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte Türk ve Arnavut işadamlarını bir araya getirip, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik hareketliliği artırmayı hedefliyor ve ilimizdeki işadamlarını Arnavutluğa götürmeyi planlıyoruz. Fahri Konsolosumuzun ve Odamızın girişimleri ile bu işbirliği gezisini Mayıs ayı içerisinde organize etmeyi planlıyoruz” dedi.