Odamızdan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

24.05.2012

Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Yeni İl Başkanı; Ahmet Kambur 'u makamında ziyarette ettiler.

Ziyarette Odamızı temsilen Meclis Başkanımız  Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faik Uysal ve Erhan Tanrıöver Yönetim Kurulu Sayman üyemiz, Taner Karaoğlu Yönetim Kurulu üyemiz Adnan Gündüzler, Meclis üyemiz Galip Öge ve Genel Sekreterimiz İrfan Ekici yer aldılar.

Odamızın yöneticileri hayırlı olsun temennileriyle birlikte İl Başkanı ile gündeme ilişkin bir çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşme sırasında,  Tekirdağ'ın ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlayacak konuların yanı sıra bölgemizde faaliyet gösteren OSB ler ile  yeni kurulmakta olan ISLAH OSB'lerle ilgili yapılan çalışmalar ve gelinen  nokta tek tek değerlendirildi. İlimiz için öncelikli bir konu olarak Lojistik Merkezi  hususunda da  ilgili makamlar ile Odamızın geçmişte yaptıkları çalışmaların gelindiği nokta ifade edilerek, bu sürece katkı sağlayacak  yeni bir çalışma yapılması hususunda da görüş birliğine varıldı. Yine Tekirdağ için önem arz eden Liman faaliyetleri ile ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunuldu. Diğer taraftan İlimizle ilgili olarak gündemde olan Büyükşehir Belediyesi olma konusunda merak edilen hususlarda İl Başkanı Ahmet Kambur tarafından odamızın yöneticilerine bilgi verildi.