Odamıza Sayın Faik ÖZTRAK 'dan Ziyaret

CHP Tekirdağ Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Sayın Faik ÖZTRAK 07.01.2012 Cumartesi günü odamıza Beraberindeki heyetle birlikte ziyarette bulundu. Heyeti Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Faik UYSAL Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Taner KARAOĞLU Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih İNCE, Seyhan NEVARSA ve Genel Sekreterimiz İrfan EKİCİ ağırladılar.

Meclis Salonumuzda ağırlanan CHP Heyeti odamızın temsilcilerinle yaptıkları görüşmede, Ülkemizdeki son dönemlerde yaşanan olayların yanı sıra, İlimizdeki ekonomik gelişmeleri değerlendirdiler, Görüşmenin iki taraf içinde olumlu geçtiğini açıklayan ÖZTRAK; Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretlerinin devam edeceğini açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanımız GÜNAY ise " üyelerimiz için düşündüğümüz ve en kısa sürede hayata geçirmek istediğimiz planları Sayın ÖZTRAK’ LA paylaştık, Hepimiz için faydalı bir toplandı gerçekleşti "dedi.