MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

01.04.2013

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Tekirdağ Millet Vekili Bülent Belen, Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ve MHP’li yetkililer Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Gündüzler, Fatih İnce, Seyhan Nevarsa, Meclis Üyeleri Rüştü Özgün ve Cemil Koçaş katıldılar. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıda organize sanayi bölgeleri, OSB lerin çevre düzenlemesi için önemi, çek-senet, kamunun Islah OSB’lere fon ayırması gerektiği, iş sağlığı ve güvenliği, uzun vadeli krediler ve daha birçok konu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “ Tekirdağ önemli bir kent. Lojistik açıdan değeri günden güne artan bir şehirde ekonomik işleyiş planlı bir şekilde ilerlemeli. Tekirdağ sanayi kenti olduğu kadar aynı zamanda bir tarım kenti olarak karşımıza çıkıyor.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda karara bağlanan TOBB. Bünyesinde açılacak olan Kredi Kayıt Bürolarının yeterli olmadığı dile getirildi. Bankacılık sektörü acımasız bir şekilde işliyor, T.C. kimlik numarası ile kredilerin kolaylıkla alındığı,  bu duruma belirli kurallar çerçevesinde düzenleme yapılması istişare edildi. MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, çek-senet ve sigorta işleyişi ile T.B.M.M.’ye öneriler sunduklarını dile getirdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Şehrimize ve Odamıza yaptığınız ziyaretten dolayı şahsım ve yönetimim adına mutluluk duydum. Tekirdağ Büyükşehir olduğu için bu sürecin,  planlı ve düzenli bir şekilde işlemesi gerekiyor. Islah OSB’ler ile ilgili altyapı ve sanayi için proje çok doğru. Çevrenin disiplin altına alınması, yer altı kaynaklarının heba olmaması ve gelecek nesillere aktarılması için önemli lakin uygulama esnasında ekonomik yük çok fazla. Bu konuda odamıza ziyarette bulunan İlimiz milletvekillerinden ve gerekli kurum ve kuruluşlardan destek taleplerimizi iletiyoruz, bu konuda da desteklerinizi bekliyor ve bu anlamlı ziyaretten dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen toplantı sonrasında, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısında Grup Başkan Vekili Vural gazetecilerin sorularını yanıtladı.