MHP MİLLETVEKİLİ BÜLENT BELEN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

25.07.2013

MHP MİLLETVEKİLİ BÜLENT BELEN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve İl Başkanı Enez Kaplan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmeye, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Göksel Karaevli, Muzaffer Destereci, Galip Öge ve Cemil Koçaş katıldılar.

Milletvekili Belen, yeni yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini sundu. Belen “ partim ve ben her zaman hizmetinizdeyiz ve Tekirdağ ile ilgili her türlü yardıma açığız. Tekirdağ’ımıza güzel şeylerin yapılmasına öncülük edeceğiniz şüphesiz gerçektir” dedi.

Güzel sözleri ve dileklerini için Milletvekili Belen’e teşekkürlerini sunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay “ nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Önemli bir dönemde göreve talip olduk ve önemli bir dönemde görevdeyiz. Her şey Tekirdağ için olmalı, birlikte adım atılmalı ve birlikte çözüm üretmeliyiz.  Düzenli ve iyi bir ekibimiz var. Önceliğimiz Tekirdağ olacaktır” dedi.

Birçok konuda değerlendirme yapılan toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.