İstanbul Macaristan Başkonsolosluğu Heyetinden Odamıza Ziyaret

22.02.2012

İstanbul Macaristan Başkonsolosluğu heyeti Odamıza Ziyarette bulundu, Macaristan heyetinde; Macaristan İstanbul Başkonsolusu Gabor KISS, Macaristan İstanbul Ticari Ateşesi Mihaly GALOSFAİ, Tekirdağ Macar Fahri Konsolosumuz Erdoğan ERKEN, ve Trakya Kent Konseyi Birlik Başkanı Levent GÜNDOĞDU yer aldılar.

Heyeti Odamızda Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY, Yönetim Kuruluı Başkan Yardımcılarımız Faik UYSAL, Erhan TANRIÖVER, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Taner KARAOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adnan GÜNDÜZLER, Yıldırım Orhan ÇEBİ, Seyhan NEVARSA ve Fatih İNCE Karşıladılar.

Görüşmede taraflar; Tekirdağ ile Macaristan arasındaki dostluk ilişkilerinin daha da geliştirilip truzim ve ticari iş birliğini arttırmak ile ilgili fikir ve görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin sonunda taraflar odamızın, Onurlarına düzenlediği öğle yemeğine katıldılar, Yemeğe Tekirdağ Belediye Başkanı Sayın Opr. Dr. Adem DALGIÇ 'da teşrif ettiler.