İş Bankası ile Odamız arasında iş birliği anlaşması imzalandı

İş Bankası ile Odamız'arasında oda üyelerine özel koşullarda kredi kullanılmasına imkan sağlayacak işbirliği protokolü imzalandı.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, odamızda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 2012 Mart dönemi itibariyle hem nakdi krediler hem de nakti ticari krediler alanında Tekirdağ 'a en çok kredi veren banka olduklarını söyledi. İnce " İş Bankası Tekirdağ 'da 58 yıldır faaliyet gösteriyor. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile İş Bankası arasındaki iyi ilişkilerin ilerleyen dönemlerde de artarak devam etmesini temenni ediyorum " dedi

Odamızın Meclis Başkanı Mustafa Özden bu anlaşmadan dolayı duyduğu mutluluğu anlatarak, odamızın tüm üyeleri için hayırlı olsun dedi.

Odamızın Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay da, Yaptığı konuşmada ; Ülkemiz finans piyasalarının en önemli markası olan Türkiye İş Bankası A.Ş. ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın mükelleflerinin yararlanabileceği kredi protokolü imza törenine hoş geldiniz.Değerli katılımcılar, Tekirdağ bugüne kadar hak ettiği ancak alamadığı hizmetleri yavaş yavaş almaya başladı diye düşünüyorum; çünkü nakit sıkıntısının yaşandığı bugünlerde böyle bir protokol ile ilgili sayın Genel Müdür yardımcısının imza törenine katılması şehrimize karşı olan bakış açısının da ne olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.Tekirdağ son yıllarda ülkemizin ticari ve ekonomik yönden en dikkat çeken bölgesi haline gelmiştir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde yükselen bu trend içerisinde şehrimiz iş dünyasının önünü açmak, rekabet güçlerini artırmak, gelişim ve kurumsallaşmalarına destek olmak amacıyla; bugün böyle bir anlaşmayı imzalamak, devam eden günlerde de iyi ilişkileri artırarak işbirliğimizin Tekirdağ iş dünyasına bol kazançlı, bereketli günler getirmesini temenni ediyorum.

Konuşmanın ardından İş Bankası 'nı temsilen Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce Odamızı temsilen; Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Faik Uysal protokole  imza attı.

Protokole göre, odamızın üyeleri başta taksit ödemeli, ticari krediler ve yatırım kredisi olmak üzere, ihracat destek kapsamında sunulan kredi ürünlerinden özel koşullarda yararlanabilecektir.