Hollanda Hükümetinden KOBİ'lere Destek

Hollanda Hükümeti ve İşverenler Derneği’nin desteği ile kurulan PUM, 30 yılı aşkın süredir, 76 ülkede, üst düzey uzmanlar ve gönüllü profesyonellerden oluşan 3.200 kişilik uzman havuzu ile Küçük ve Orta ölçekli işletmelerle deneyimlerini ücretsiz paylaşıyor. Bünyesindeki emeklilerin birikim ve tecrübelerini özel sektörü küresel anlamda geliştirmek amacıyla, KOBİ’lere ücretsiz olarak sunan PUM,  yılda ortalama 2200 işletmeye hizmet veriyor.

TRAKYA ABİGEM (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi)’in daveti üzerine PUM’u daha yakından tanımak ve hizmetlerinden daha fazla KOBİ’yi faydalandırmak amacıyla PUM Türkiye Temsilcisi Cees Van Dijl’nın konuşmacı olarak katılacağı bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir.

Aşağıda Detaylarını görebileceğiniz programın amacı; KOBİ’lerin teknik, işletme veya ticaret ile ilgili sorunlarına deneyimli uzmanlar aracılığı ile  çözüm önerileri getirerek rekabet güçlerini artırmalarını sağlamaktır. PUM, şirketleri geleneksel KOBİ anlayışının ötesine taşıyarak üretime  ve teknolojiye yön veren, uluslararası işbirliklerine açık işletmeler haline getirmeyi hedefliyor. PUM sahip olduğu danışman havuzunda     Hollanda’nın önde gelen hayvancılık; tarım; uluslararası ticaret, kimya vb. gibi sektörlerden emekli olmuş 3200 kıdemli uzman bulunuyor.

20 Şubat 2012 Pazartesi

Saat:10:00 – 12:00  Yer: Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Saat:16:00 – 18:00   Yer: Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

21 Şubat 2012 Salı