CHP SÜLEYMANPAŞA ADAYI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

11.02.2014

CHP SÜLEYMANPAŞA ADAYI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal,  CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki heyet Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Meclis Başkan Yardımcısı İlhami Özcan Aygun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan,  Yönetim Kurulu Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge, Muzaffer Destereci, Cihan Çömez ve Cemil Koçaş katıldılar.

CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, sıcak karşılanmalarından dolayı Tekirdağ TSO Yönetimine teşekkür etti. CHP Süleymanpaşa Adayı Ekrem Eşkinat geçtiğimiz mayıs ayında yapılan organ seçimlerinde yeniden başkanlığa ve ağustos ayında yapılan TOBB Genel Kurul sonrası TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Cengiz Günay’ı tebrik etti ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve CHP yetkililerine anlamlı ziyaret için teşekkür etti. TOBB’da kendilerini bireysel olarak değil ‘Tekirdağ’ olarak temsil ettiklerini söyleyen Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, birlikte hareket etmenin önemine değindi ve ekip olarak güçlü bir ekiple çalıştıklarını, fikir birliği ile birlikte hareket etmenin başarı getirdiğini sözlerine ekledi. Başkan Günay, “Ziyaretiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Süleymanpaşa Başkan adayına çıktığı bu yolda başarılar diliyor, seçim sürecinin Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Birçok konuda görüşlerin ve temennilerin alınmasının ardından CHP Heyeti Odamızdan ayrıldı.