CHP GENEL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

25.04.2013

CHP GENEL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcısı İlimiz Milletvekili Faik Öztrak, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ile Milletvekili Emre Köprülü, İl Başkanı Recep Palabıyık, İlçe Başkanı Emre Kervancılar, İl ve İlçe Yöneticileri odamıza ziyarette bulundu.  Gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldırım Orhan Çebi, Seyhan Nevarsa, Fatih İnce, Adnan Gündüzler, Genel Sekreter İrfan Ekici ve Meclis Üyeleri katıldılar.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Tekirdağ TSO olarak 1925 yılından beri yani 88 yıldan beri faaliyet gösteriyoruz. Üyelerimize maksimum fayda sağlarken, üyelerimizin iş hayatlarında doğru gelişmesine yardımcı olan bir kurumuz. Türkiye genelinde üretim sürecinde öne çıkan kentlerden biri Tekirdağ. Markalaşma ile şehrimizi hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda Milletvekillerimiz ile sık sık görüşüyor ve istişare toplantıları düzenliyoruz. Tekirdağ’da üretim ile ilgili yeni enstrümanlar oluşuyor ve Tekirdağ önemli bir kent olarak önümüze çıkıyor. İş dünyasında zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. Ülke menfaati önemlidir ve bizlere ışık tutacak fikirler var. Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisi adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “ Tekirdağ’a geldiğimizde mutlu oluyoruz, Tekirdağ halkını seviyoruz. Tekirdağ artık bir büyükşehir ve önemini her geçen gün arttırmakta. Sanayi ve sanayiye önem verilmesi gerektiğini biliyoruz. Bizler, doğrudan doğruya iş dünyası ile muhatap olup iş birliğini sürdürmek istiyoruz. Bu noktada üstümüze düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeye hazırız. Tek bir ortak hedefimiz olduğunu kimse unutmamalı. Türkiye’yi çağdaş uygarlığa taşımak için dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin aynı hedef doğrultusunda birleşmeliyiz.Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadeleyi de kavgayı da beraber verdik. Düğünlerimizi de beraber yaptık. Acılarımızı da beraber paylaştık. Van depremini düşündüğümüz zaman, tasada ve kıvançta bu ulusun nasıl beraber olduğunu gördük. Türkiye’nin bütün illerinden Van’a yardım gitti, hiç kimse Van’ı farklı bir bölge olarak görmedi. Bu ülke bizim ülkemiz, bizim insanlarımız. Bütün olaylara bu çerçevede bakmamız gerekir. Ülkemizin  ulusal bütünlüğü önemlidir. Çağdaş anlamda bizim demokrasi ve özgürlüğe ihtiyacımız var. Herkes düşüncesini özgürce dile getirebileceği bir demokrasi alanı olmalıdır” dedi.

Gerçekleşen toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay tarafından  günün anısına hediye takdim edildi ve toplu fotoğraf çektirildi.