BURSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZER MATLI ’DAN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ VE TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY ‘A ZİYARET

02.09.2013

BURSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZER MATLI ’DAN

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ VE TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY ‘A ZİYARET

Görüşme sonunda GÜNAY Yaptığı açıklamada; Ülkemizin sosyal ve ekonomik yönden önde gelen şehri Bursa ‘nın Ticaret Borsa‘sı başkanını İlimizde ağırlamak bizi onurlandırdı.
          Başkan Özer MATLI aynı zamanda ülkemizin yem sektöründe faaliyet gösteren önemli kuruluşlarının yöneticisidir, kendisinin Tekirdağ’da da yatırımları bulunmaktadır. Bu ziyaret sebebi ile kendisine şehrimizin yatırım olanaklarını tümünü anlatma ve tanıtma fırsatı yakalamış oldum. Sayın MATLI ile 2023 Vizyonumuzu ortaya koyduk, bu gelişmeler neticesinde Bursa ve Tekirdağ olarak önümüzdeki dönemde sosyal ve ekonomik ilişkilerimizi daha üst seviyeye çıkarmak için neler yapılabilir diye düşündüğümüzde her iki kentin dinamiklerini göz önüne alarak somut bir iş birliği konusunda görüş birliğine vardık.