BİGA TSO’DAN ODAMIZA ANLAMLI ZİYARET

05.02.2014

BİGA TSO’DAN ODAMIZA ANLAMLI ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Eşref Temiz, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan (Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi) ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. Ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “ Kurumumuza hoşgeldiniz diyor sizleri saygı ile selamlıyorum. Sizleri odamızda ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Günay, Yönetim Kurulu ile birlikte Trakya’daki Oda ve Borsalara ziyaretler düzenleneceğini ve 4 yıllık görev sürelerince başarılı işler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’ın TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve Günay’ın bu görevi layıkı ile yerine getireceğinden kuşkuları olmadığını söyledi. Başkan Günay’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Doğan, Biga TSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız dedi.

Sıcak ortamda gerçekleşen toplantı, Biga TSO ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla devam etti ve “birlikte sohbet etmenin bizlere çok faydası olacak, birlikte ticaret yapma fırsatımız olacak” diyen Başkan Günay, istişare toplantılarının önemine dikkat çekti. Başkan Cengiz Günay, 365 Oda ve Borsanın çatı kuruluşu TOBB’un Türk Ticaret hayatına dair önemli adımlar attığını, Türkiye genelindeki oda ve borsalardan aldığı görüş ve önerileri gerekli mercilere aktardığını, bu bilgiler doğrultusunda yasa ve yönetmeliklerin yapılmasına katkı sağladığı ve bunun çok önemli bir görev olduğunu söyledi.

Biga TSO Başkanı Doğan Biga’ya dair bilgiler sundu. Yeni hizmet binası çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Doğan oda olarak yatırımlarından ve projelerinden bahsetti.

Toplantı Biga TSO Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna Tekirdağ TSO Restoranında düzenlenen akşam yemeği ile devam etti ve karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.