BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIǒTAN ANLAMLI ZİYARET

03.06.2013

BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen ile beraber Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Destereci, Cihan Çömez, Cemil Koçaş, Göksel Karaevli ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar.

Başkan Dalgıç, 12 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen Tekirdağ TSO Organ seçimleri sonucunda seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Diğer kurumlarla uyum içinde çalıştıklarını ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın bunun en güzel örneklerinden birini olduğunu dile getirdi.

Ziyaret için Başkan Dalgıç ve Başkan Yardımcısı Özen’e  teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “ Başkanımıza bu anlamlı ziyaretinden dolayı şahsım ve kurumum adına sizleri burada görmekten dolayı büyük mutluluk duydum, hoşgeldiniz. Geçtiğimiz dönemde 12 olan meslek komitemiz NACE Kodu esas alınarak düzenlenen yeni sistemde 13 Meslek Komitesi ve eskiden 36 olan meclis üyesi sayımız yeni dönemde 37 oldu. Belediyemiz ve Ticaret ve Sanayi Odamız şehrimize en büyük hizmeti veren iki kurum olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Tekirdağ için faydalı çalışmalar yapmaya devam edecektir.” dedi.

Toplantı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının ve Tekirdağ Belediyesi’nin şehrimizle ilgili yapılması planlanan projelerin masaya yatırılması ve karşılıklı fikir alışverişinden bulunulmasının ardından sona erdi.