ANTALYA HEDİYELİK YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLER FUARI

30.09.2013

ANTALYA HEDİYELİK YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLER FUARI

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nı ziyaret etti. Fuar ziyareti kapsamında TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Hisarcıklıoğlu’na eşlik etti. Bütün stantları tek tek ziyaret edip ürünler hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, “İnsanların en büyük zenginliği yöreselliğinde. Her ilin her yörenin kendisine ait özel ürünleri ve zenginlikleri var. Bunu gerçekten zenginliğe dönüştürebilmek için bu fuarlar çok önemli bir fırsattır” dedi.​

Hisarcıklıoğlu, Antalya EXPO Center Fuar alanında düzenlenen 4. Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünleri Fuarı’nı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada yöresel ürünlerin sergilendiği ve Antalya’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonun geleceğinden çok umutlu olduğunu ifade ederken, TOBB olarak desteklediklerini açıkladı.

Hisarcıklıoğlu’na fuar ziyareti sırasında odamızı temsilen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda oda ve borsa başkanı eşlik etti.