AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN TEKİRDAĞ TSO’YA ZİYARET

18.07.2013

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN TEKİRDAĞ TSO’YA ZİYARET

İlimiz AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi,  Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve diğer parti yetkilileri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Muzaffer Destereci, Göksel Karaevli, Galip Öge, Cemil Koçaş ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar.

Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve Milletvekili Özlem Yemişçi geçtiğimiz mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonucunda tekrardan seçilen Başkan Cengiz Günay ve ekibini tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler, hayırlı olsun dediler.

Geçtiğimiz haftalarda Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ya bir dizi temaslarda bulunmak için ziyaret gerçekleştirmiş ve ziyaretler kapsamında Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve Milletvekili Özlem Yemişçi makamında ziyaret edilerek birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmuştu. Ziyaret esnasında Tekirdağ TSO Yönetimi olarak Milletvekili Akbulat’a iletilen parmak iskelenin tekrar açılması ile ilgili durum sıcağı sıcağına masaya yatırılarak çözüme ulaşmak için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile iletişime geçildi, konunun inceleneceği ve Tekirdağ’a tekrar parmak iskelenin kazandırılması için ne yapılması gerekiyorsa yapılacağı ve bunun Tekirdağ esnafı, il içi ve il dışından gelen ve adalara yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımızın yararına olacağına dikkat çekildi.

Milletvekili Özlem Yemişçi, ziyaretlerin daha çok yapılması gerektiğini dile getirdi ve önümüzdeki dönemin Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası açısından başarıla bir dönem olacağına inandığını söyledi. Yemişçi, “ bundan sonra Tekirdağ’a yapılacaklar konusunda iş bize düşüyor, çalışmalara hızlı bir şekilde devam etmeliyiz” dedi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Milletvekillerimize güzel dilekleri ve duyguları için teşekkür etti ve “ yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyor, Tekirdağ’da yaşayan ticaretle uğraşan insanlar olarak birlikte hareket ederek ‘ben’ değil ‘biz’ olmalıyız. Önemli bir dönem önemli bir süreç. Tekirdağ’a her şey yakışır” dedi.

Toplantıda büyükşehir belediye başkanlığı adaylık süreci, Malkara, Şarköy ve Marmara Ereğlisi’ne yapılması planlanan enerji santralleri, 1 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak TOBB Genel Kurulu ve daha bir çok konu da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleşen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.