AK Bankası ile Odamız arasında iş birliği anlaşması imzalandı

21.06.2012

Akbank  ile Odamız'arasında oda üyelerine özel koşullarda kredi kullanılmasına imkan sağlayacak işbirliği protokolü imzalandı.

Akbank, geliştirdiği özel ürün, hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin dinomasu olan ticari işletmelere güç veriyor. Odamzın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay Başkan Yardımcılarımız Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adnan Gündüzler, Seyhan Nevarsa, Fatih İnce ve Genel Sekreterimiz İrfan Ekici 'nin katılımlarıyla imzalanan işbirliği protokolü ile Akbank, Odamızın üyelerine bankacılık işlemlerinde avantaj içeren KOBİ Destek Paketi, Yatırım Kredisi, Ticari Gayrimenkul Krediler, Taksitli Ticari Krediler, Gayrinakdi Krediler ve dış ticaretin finasmanı amacıyla krediler ile Aidat Tahsilat sistemi sunarak Tekirdağlı müşterilerin de hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.