Ahilik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

18.09.2018

Ahilik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Şık, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine katıldı.

Ahilik Haftası programlarına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici, Esnaf Odaları Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Valilik önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk bırakılmasının ardından program Bedesten Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından, Tekirdağ Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulunun halk oyunu gösterisi ve Tekirdağ Mehteran Takımının dinletisi ile devam etti. Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın’ın yılın ahisi seçilen Hüseyin Topçu’ya şed kuşatmasının ardından Vali Ceylan yılın ahisine ve ahi adaylarına ödül verdi. Daha sonra protokol tarafından ilimizde yılın kalfalık ve çıraklık belgesi almaya hak kazananlara belgelerinin verilmesiyle program son buldu.