TEKİRDAĞ TSO’DAN EĞİTİM YARDIMI

25.11.2014

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretimi destekliyor. Odamız, 2014 ve 2015 eğitim ve öğretim yılı için ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yardımda bulundu.

Görev Sınırlarımız içerisindeki Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerimizdeki okullarımıza Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından toplam 400 adet bot, 350 adet mont ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edildi.

Eğitim yardımı ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl öğrencilerimiz için bot ve mont satın alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizi desteklemek istedik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimizin 2014 ve 2015 eğitim ve öğretim yılını kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

TEKİRDAĞ TSO’DAN EĞİTİM YARDIMI