BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TTSO BAŞKANI GÜNAY’I ZİYARET ETTİ

11.11.2014

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TTSO BAŞKANI GÜNAY’I ZİYARET ETTİ

Kelebek, Doğtaş Mobilya gibi markaları içinde barından DOĞANLAR YATIRIM HOLDİNG Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ı ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri de iştirak ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay, “Biga TSO Başkanı Doğan’ı odamızda ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Biga’nın yetiştirmiş olduğu ender nitelikteki kişilerden olan Şadan Doğan Bey, Biga ticari hayatına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayan vizyonu geniş ve önemli projelere imza atan biridir. Tekirdağ TSO ve Biga TSO öncülüğünde gerçekleşecek bölgesel işbirliklerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sıcak karşılanmalarından dolayı Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay’a teşekkür eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, 26 - 28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 9. Biga Ticaret ve Sanayi Festivali, 4. Biga Gıda, Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ve 1. Biga Alışveriş Günleri’ne dair bilgiler aktardı. Başkan Doğan, “Biga Belediyesi'ne ait 20 bin metrekare kapalı Biga Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Biga Fuarı; gerek katılımcı firma-kurum-kuruluşlar ve gerekse ziyaretçi sayısı ile büyümesini, ürettiği iş potansiyeli ve yeniliklerle de etkinliğini artırarak sürdürdü. Odamızın 41. yılında düzenlediğimiz, 41 kere maşallah dedirten Biga Fuarı sadece işletmelerin değil, odalarımızın, üretici birliklerimizin, üretimi ve istihdamı destekleyen İŞKUR, SGK, KOSGEB, TKDK ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı gibi kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımlarıyla daha da güçlendi” dedi.

Gerçekleşen ziyaret birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.