USD Alış: 3.9497 | USD Satış: 3.9655 | Euro Alış: 4.6345 | Euro Satış: 4.6531

7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı

24.08.2017

7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, İlimiz Süleymanpaşa İlçesi Karaevli Mahallesinde Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Birliği (ÖÇP) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı’nın açılışına katıldı.

Gerçekleşen açılış törenine Tekirdağ Vali Vekili Lütfullah Gürsoy, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ TSO Başkan Yardımcısı Galip Öge, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Kemal Küçük, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, çevre il ve ilçelerden Belediye Başkanları ve STK Temsilcileri, İş Adamları, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından açılış konuşmaları ile devam eden programda fuarın ilk başladığı günden bu yana kadar olan sürece dair bilgiler paylaşıldı. Açılış konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi ve halk dansları gösterileri yapıldı.  Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmaların katıldığı Fuarda, çeşitli tarım ürünleri sergilenecek.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, fuar açılışının hemen akabinde, fuar alanında odamıza kayıtlı tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın stantlarını gezerek, üyelerimizden bilgi aldılar ve fuarın hayırlı ve bol bereketli kazançlar getirmesi dileklerini ilettiler. Tarım ve Teknoloji Fuarı 26 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek.

7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı7. Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı