27.VERGİ HAFTASI 22 – 28 ŞUBAT 2016

25.02.2016

27.VERGİ HAFTASI  22 – 28  ŞUBAT  2016

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan "Vergi Haftası" münasebetiyle, Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Çoşkuner, Gelir İdaresi Grup Müdürleri Şenol Gelen ve Mustafa Çelik Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Galip Öge, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Vergi Haftası’nı “Hepimizin haftası” olarak nitelendiren Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, “Toplumda vergi bilincinin oluşması için Vergi Haftası önem taşıyor. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz. Vergi Haftası etkinliklerimiz pazartesi günü çelenk koyma ile başladı. Sivil toplum kuruluşları ziyaret edildi. Öğrencilerimize yönelik faaliyetler gerçekleştireceğiz ve sonrasında da üniversitede etkinliklerimiz olacak” dedi.

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay, Vergi Dairesi Başkanı Çoşkuner’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti ve şöyle devam etti; “Devletin varlığını ve hizmetini etkin bir şekilde yapabilmenin en temel kaynağı vergiler ve vergi sistemidir. Kamu gelirlerinin büyük bir bölümünü oluşturan vergiler, halka sunulan hizmet giderlerinin karşılanmasında devletimizin en önemli gelir kaynağını oluşturmaktadır. Eğitim, sağlık, güvenlik, sanayi, altyapı ve buna benzer birçok alanda kamusal hizmetlerin yapılabilmesi, yatırım ve diğer kalemlerin karşılanmasını sağlayan vergiler aynı zamanda büyümeye ve refaha da fayda sağlar. Geleceğe hep birlikte,  güvenli ve güçlü bir şekilde gidebilmek için ülkemizde yaşayan her bireye vergi bilincinin aşılanması önem taşımaktadır. Kurumlar arası işbirliği kapsamında Vergi Dairesi Başkanlığı ile olan samimi diyalogdan dolayı başta, Vergi Dairesi Başkanımız Abdullah Çoşkuner’e ve nezdinde tüm yöneticilere teşekkür ediyor, bu duygu ve düşüncelerle 27.Vergi Haftasını kutlarken, ilimizin ülke ekonomisine vergisel anlamda koyduğu katkı da Tekirdağ İş Dünyası olarak bizleri gururlandırıyor” dedi.

27.VERGİ HAFTASI  22 – 28  ŞUBAT  2016 27.VERGİ HAFTASI  22 – 28  ŞUBAT  2016 27.VERGİ HAFTASI  22 – 28  ŞUBAT  2016