23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

22.04.2014

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Günay’ın mesajı şöyle;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, umutsuzluğun, yokluğun ve zorlukların hâkim olduğu 23 Nisan 1920’de açılmış, gelecek günlerin ışığı olmuştur. Devletimizin temellerinin atıldığı bugünün gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine inancındandır. Türk Milleti aydınlık geleceğimiz olarak görüldüğü çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmelerini arzu etmektedir.

Ulusal Egemenliğimizin simgesi T.B.M.M. ‘nin açılışını bir bayram olarak armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi minnet duygularımızla anıyoruz. Tüm çocuklarımızın ve halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Cengiz Günay

TTSO Başkanı