02.03.2017

1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nedim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Galip Öge, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş ve Kemal Küçük katıldılar.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin topluma tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve katkıya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart , Muhasebe haftası olarak kutlanmaktadır. Tekirdağ SMMMO Başkanı Nedim Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirten Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “Muhasebe haftası etkinlikleri kapsamında bizleri ziyaret eden Tekirdağ SMMMO Başkanı Nedim Arslan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Muhasebecilerimiz önemli bir mesleği icra ediyorlar. Yaptıkları işler hem mükelleflerimize yardım sağlıyor hem de devletimize katkı sağlıyor. Bu açıdan sizin mesleğinizin ayakta kalması ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Tekirdağ TSO ve Tekirdağ SMMMO aynı hedef kitlelere hizmet veriyor. Bu amaçla iki meslek odası olarak sık sık bir araya geliyor birliktelik duygusu ile hareket ediyoruz. Bu amaçla başta Tekirdağ SMMMO Başkanı ve yönetiminin ve üyelerinin Muhasebe Haftası’nı tebrik ediyor, 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik kutlamalarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Tekirdağ SMMMO Başkanı Nedim Arslan da, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla düzenledikleri etkinlikler ve çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı ve sıcak karşılanmalarından dolayı Tekirdağ TSO Başkanı Günay’a teşekkür etti. Gerçekleşen görüşme günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.